top of page

Gert Bos

Pensioenadviseur

Fonteijn & Jacobson

Edwin.png

Edwin Paardekooper

Pensioenadviseur

Fonteijn & Jacobson

Persoonlijk advies

U wilt waarschijnlijk weten wanneer u kunt stoppen met werken en hoeveel inkomen u dan ontvangt. En of dit voldoende is om uw huidige uitgavenpatroon te kunnen handhaven. Wij weten uit ervaring dat er veel op u af komt als u gaat nadenken over stoppen met werken. U doet dit maar één keer in uw leven, maar voor ons is het ons dagelijks werk. Wij nemen u daarom graag aan de hand mee en geven u inzicht in de keuzes die u kunt maken en wat dit voor u betekent. Zodat u met een gerust gevoel de voor u optimale beslissing kunt nemen.

Wilt u weten wat wij voor ú kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat kunt u verwachten?

Wij starten altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit kan op afstand of bij ons op kantoor. Dit gesprek heeft als doel om een goed beeld te krijgen bij uw wensen en persoonlijke situatie. Op basis hiervan ontvangt u van ons een persoonlijke offerte. Hierin geven we aan wat we voor u gaan doen en wat de kosten hiervan zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Als u akkoord bent met de offerte dan vragen we u om informatie aan te leveren die nodig is voor onze analyse. De uitkomsten van onze analyse bespreken we met u. We laten u zien welke keuzes u kunt maken en wat dit financieel betekent. We geven u inzicht in wat u aan inkomen gaat ontvangen nadat u gestopt bent met werken en hoe zich dit verhoudt tot uw huidige inkomen. Dit geeft inzicht en rust. Niet alleen voor u, maar eventueel ook voor uw partner en/of nabestaanden.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Bel ons dan op 088-1600410 of vul het contactformulier hieronder in. Wij nemen dan snel contact met u op.

bottom of page